Laura Puértolas Domènech

DIRECTORA

Combina un ampli coneixement de la consultoria i els negocis amb l’experiència en investigació, i té una actitud permanentment oberta i curiosa. És Doctora (PhD) en Ecologia i Ciències Ambientals a la Universitat de Barcelona (UB), té el Diploma d’Estudis Avançats (MSc) en Ecologia Fonamental i Aplicada (UB) i és Llicenciada en Ciències Ambientals (UB). Durant 5 anys ha treballat a l’Institut Cerdà, on ha estat Directora de Projectes de consultoria estratègica, ha liderat més d’una trentena de projectes multi-stakeholder, reportant a l’alta direcció tant de clients públics com privats (empreses nacionals i internacionals). Anteriorment va treballar com a investigadora al Departament d’Ecologia (UB) i com a assessora freelance a l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA)

Joan Marí Colomar

CONSULTOR SÈNIOR

Té una visió transversal i aplicada de les Ciències Socials, amb experiència en recerca, divulgació i gestió documental, que combina amb un esperit crític i habilitat per al diàleg. Llicenciat en Història a la Universitat de Barcelona (UB), té un Màster (MSc) en Estudis Històrics (UB) i està format en Dret per la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Ha estat investigador al Departament d’Història Moderna (UB) i durant 3 anys ha col·laborat amb l’Arxiu Històric de la mateixa universitat. És autor de diverses publicacions en revistes de divulgació i enciclopèdies. També s’ha format com a professor i compta amb el Certificat d’Aptitud Pedagògica (CAP). S’interessa i participa en tasques de conservació i recuperació del paisatge i el patrimoni arquitectònic rural

Patricia Rodrigo Zamora

CONSULTORA SÈNIOR I COMUNICACIÓ

Connecta la ciència i la consultoria amb les persones des de la creativitat i la innovació, amb una gran capacitat de comunicació i un coneixement ambiental ampli. Durant 5 anys ha estat Educadora Científica, conduint tallers i activitats al Cosmocaixa adreçats a públics diversos. Ha donat suport a la gestió de projectes a la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI) i també ha participat com a tècnica de laboratori en projectes de recerca d’ecologia aquàtica, comptant amb capacitació tècnica en gestió ambiental i tractament d’aigües. Ha coordinat campanyes de sensibilització ambiental i ha participat en iniciatives europees de voluntariat relacionades amb la natura. Combina l’experiència en consultoria i recerca amb el seu bagatge en el món de la interpretació i la creació cultural. És Llicenciada en Ciències Ambientals a la Universitat de Barcelona (UB), té un Màter (Msc) en Ecologia Fonamental i Aplicada (UB), Postgrau (PGC) en Comunicació Científica (UVic-UCC) i Certificat d’Art Dramàtic (Eòlia ESAD)

Jaime Ordóñez Salinas

CONSULTOR SÈNIOR

Compta amb una llarga trajectòria coordinant grups multidisciplinaris de gestió i recerca, juntament amb experiència en consultoria i el sector empresarial. És Doctor (PhD) en Ecologia a la Universitat de Barcelona (UB), té el Diploma d’Estudis Avançats (MSc) en Ecologia (UB) i és Llicenciat en Biologia a la Universitat Nacional de Colòmbia (UN). Ha treballat com a investigador en nombrosos projectes de gestió i recerca sobre embassaments, vinculats a diversos organismes, com la UB o la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Ha publicat i presentat la seva recerca en revistes i congressos internacionals i és secretari editorial d’una revista científica. També ha treballat com a consultor en projectes de desenvolupament rural a Colòmbia i té experiència en l’àmbit de l’emprenedoria. 

Foto Roberto Merciai

Roberto Merciai

CONSULTOR SÈNIOR

Amb un esperit naturalista empresarial i un profund coneixement dels ecosistemes aquàtics continentals i marins, combina una llarga trajectòria en recerca i gestió d’espais naturals amb habilitats per la divulgació i l’educació ambiental. Durant més de 10 anys ha estat investigador i col·laborador de la Universitat de Girona (UdG), a on ha treballat també com a professor associat. Autor de nombroses publicacions en revistes científiques, ha realitzat estudis en ecologia fluvial i marina sobre l’impacte del canvi global i la contaminació en diverses espècies animals. Ha col·laborat amb diverses administracions públiques en la gestió d’espècies i espais naturals protegits, sovint des d’una perspectiva de cogestió amb la resta d’agents del territori. Acumula una llarga experiència en treball de camp i com a guia de natura en parcs naturals, fent també seguiments d’aus protegides. És Doctor (PhD) en Ciència i Tecnologia de l’Aigua a la UdG, Màster (MSc) en Conservació i Gestió de la Natura i Graduat en Ciències Naturals per la Universitat de Florència (UNIFI).